Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικότητας πελατών

 

Διαρκέστε ενημερωμένος: Στις 19 Οκτωβρίου 2021

 

Η αναλογική ηλεκτρονική Co. ΕΠΕ δύναμης και οι θυγατρικές της (συλλογικά, «ανάλογο», «εμείς», «εμείς», και «μας») είναι δεσμευμένες στη διατήρηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης σας όσον αφορά τη μυστικότητά σας. Παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο για να μάθετε περισσότεροι για την πολιτική μυστικότητάς μας («αυτή η πολιτική»). Αυτή η πολιτική ισχύει για τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας που επιδεικνύουν ή παρέχουν τις συνδέσεις με αυτήν την πολιτική.

 

Αυτή η πολιτική μυστικότητας εξηγεί πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία σας, αλλά αυτό δεν μπορούμε να εξετάσουμε όλα τα πιθανά στοιχεία - σενάρια επεξεργασίας. Κυρίως συμπεριλαμβανομένου το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιεί και μοιράζεται τη προσωπική πληροφορία σας. Μπορούμε να σας ενημερώσουμε για προϊόν ή την υπηρεσία-συγκεκριμένη συλλογή δεδομένων μέσω των συμπληρωματικών πολιτικών ή των ειδοποιήσεων που παρέχονται πριν από τη συλλογή. Η αναλογική επιχείρηση είναι κύρια ή διαχειρίζεται της υπηρεσίας, όπως προσδιορίζεται εκεί μέσα, είναι ο αρχικός ελεγκτής της προσωπικής πληροφορίας σας που παρέχεται σε, ή που συλλέγεται από ή για, την υπηρεσία.

 

Αυτή η πολιτική περιγράφει:

1. Πώς συλλέγουμε & χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

2. Πώς αποκαλύπτουμε τα προσωπικά στοιχεία

3. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας

4. Προμηθευτές τρίτου και οι υπηρεσίες τους

5. Αναπροσαρμογές σε αυτήν την πολιτική

6. Πώς να μας έρθει σε επαφή με

 

1. Πώς συλλέγουμε & χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

 

Το προσωπικό στοιχείο σημαίνει οποιαδήποτε στοιχεία που, είτε από μόνο του είτε μαζί με άλλα στοιχεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν ένα φυσικό πρόσωπο. Παρέχετε άμεσα σε μας τέτοια στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες μας, ή αλληλεπιδράτε με μας με, παραδείγματος χάριν, την επαφή μας για την αναφορά και τη τεχνική υποστήριξη. Όπως επιτρέπεται από το νόμο, μπορούμε επίσης να λάβουμε τα στοιχεία από τις δημόσιες και εμπορικές πηγές τρίτων, παραδείγματος χάριν, αγοράζοντας τα τελωνειακά στοιχεία από άλλες επιχειρήσεις για να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες μας. Το προσωπικό στοιχείο συλλέγουμε περιλαμβάνει το όνομα, το γένος, το επιχειρηματικό όνομα, τη θέση εργασίας, τις ταχυδρομικές και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αριθμό τηλεφώνου, τις πληροφορίες σύνδεσης στον ιστοχώρο μας (απολογισμός και κωδικός πρόσβασης), τις φωτογραφίες, και τις πληροφορίες πιστοποιητικών, κ.λπ., ανάλογα με το πώς αλληλεπιδράτε με μας, παραδείγματος χάριν, ο ιστοχώρος που επισκέπτεστε ή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Συλλέγουμε επίσης τις πληροφορίες παρέχετε σε μας και το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας στέλνετε, όπως οι πληροφορίες ερώτησης παρέχετε, ή οι ερωτήσεις ή οι πληροφορίες που επιτρέπετε την υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών.

 

Πρίν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, μπορεί να πρέπει να παρέχετε τα προσωπικά στοιχεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να είστε σε θέση να επιλέξετε για να μην αποκαλύψετε τα προσωπικά στοιχεία σας σε μας. Εντούτοις, ση μη παροχή σε μας ορισμένα στοιχεία μπορεί να σημάνει ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε σε σας ορισμένα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ή να αποκριθούμε σε ένα ζήτημα που έχετε προκύψει.

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας για τους ακόλουθους λόγους:

 

 • Πραγματοποίηση των αιτημάτων σας συναλλαγής ή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης των διαταγών παράδοση, ενεργοποίηση, ή επαλήθευση των προϊόντων ή των υπηρεσιών εκπληρώνοντας τα αιτήματά σας για τις αλλαγές ή στην παροχή σε σας τις ζητούμενες πληροφορίες (όπως το μάρκετινγκ των υλικών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και οι Λευκές Βίβλοι) και παρέχοντας τη τεχνική υποστήριξη.
 • Επαφή σας με τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας σας τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να σας ενδιαφέρουν πρόσκληση σας για να συμμετέχει στις δραστηριότητές μας (συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών δραστηριοτήτων), τις έρευνες αγοράς, ή τις έρευνες ικανοποίησης ή στέλνοντας σας τις πληροφορίες μάρκετινγκ. Εάν δεν θέλετε να λάβετε αυτούς τους τύπους πληροφοριών, μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή.
 • Σε παροχή σε σας το προσαρμοσμένο προϊόν και των υπηρεσιών.
 • Όντας κατάλληλοι και διαχειριζόμενοι προμηθευτές και συνέταιροι, και επικοινωνία ή συνεργασία με τους προμηθευτές και τους συνέταιρους.
 • Βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω των εσωτερικών λογιστικών ελέγχων, της ανάλυσης στοιχείων μας, και της έρευνας.
 • Αναλύοντας την αποδοτικότητα των επιχειρηματικών λειτουργιών μας και της αξιολόγησης του μεριδίου αγοράς.
 • Η ανίχνευση μηχανικών βλαβών όταν μας στέλνετε παραπονιέται.
 • Εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων μας, υπηρεσίες και πελάτες ή χρήστες, που εκτελούν και που βελτιώνουν την πρόληψη απώλειάς μας
 • Συμμορφωμένος με και επιβολή των εφαρμόσιμων νομικών απαιτήσεων, των βιομηχανικά τυποποιημένων και των πολιτικών μας.

Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις μη-προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες (μη-σ. ΙΙ). Το μη-σ. ΙΙ είναι πληροφορίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν ένα ιδιαίτερο άτομο. Παραδείγματος χάριν, θα συλλέξουμε τα στατιστικά στοιχεία, όπως οι αριθμοί επισκέψεων στον ιστοχώρο της. Συλλέγουμε αυτό το στοιχείο για να καταλάβουμε πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να ικανοποιήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας. Μπορούμε να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να επεξεργαστούμε, να μεταφέρουμε, ή να αποκαλύψουμε το μη-σ. ΙΙ για άλλους λόγους κατά την κρίση της.

 

Θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας από το μη-σ. ΙΙ και να εξασφαλίσουμε ότι οι δύο τύποι στοιχείων χρησιμοποιούνται χωριστά. Εάν το προσωπικό στοιχείο συνδυάζεται με το μη-σ. ΙΙ, θα αντιμετωπιστεί ακόμα ως προσωπικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

 

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία σας μετά από τις απαιτήσεις των εφαρμόσιμων νόμων σχετικά με μια κατάλληλη νομική βάση, που περιλαμβάνει:

 • Επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων σας για να εκπληρώσει τη σύμβαση κατά την ανταπόκριση σε ένα αίτημα συναλλαγής ή υπηρεσιών
 • Επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων σας με τη συγκατάθεσή σας
 • Επεξεργασία βασισμένη στα νόμιμα συμφέροντα της αναλογικής επιχείρησης ή ενός τρίτου όταν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας για να σας έρθουμε σε επαφή με, να πραγματοποιήσουμε τις έρευνες μάρκετινγκ ή αγοράς, να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να εκτελέσουμε και να βελτιώσουμε την πρόληψη απώλειας και τα κατά της εγκληματικότητας προγράμματά μας, και άλλους σκοπούς. Τα νόμιμα ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν στη διευκόλυνση σε μας για να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα και να ενεργοποιήσει την επιχείρησή μας και να παρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προστασία της ασφάλειας των επιχειρήσεων, των προϊόντων, των υπηρεσιών, και των πελατών μας εσωτερική διαχείριση συμμόρφωση με τις εσωτερικές πολιτικές και τις διαδικασίες και άλλα νόμιμα ενδιαφέροντα που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική
 • Επεξεργαμένος τα προσωπικά στοιχεία σας ανάλογα με τις ανάγκες για να συμμορφωθεί με και να εκπληρώσει τις νομικές υποχρεώσεις.

 

2. Πώς αποκαλύπτουμε τα προσωπικά στοιχεία

 

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία σας με άλλους συνεργάτες, όπως περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική, όταν παρέχονται οι υπηρεσίες από τους συνεργάτες που εγκρίνονται από την αναλογική επιχείρηση. Παραδείγματος χάριν, όταν αγοράζετε από μας, πρέπει να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία σας με τον προμηθευτή διοικητικών μεριμνών ή την αποστολέα φορτίου για να κανονίσουμε την αποστολή ή έναν συνεργάτη για να παρέχουμε τις υπηρεσίες. Και σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, εντούτοις, μερικές φορές για το σκοπό πιστοποίησης ασφάλειας, μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία σας με τους προμηθευτές δοκιμής και πιστοποίησης τρίτων. Επιπλέον, ως εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της «ομάδας Dongguan Gangqi», μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία με τις αναλογικές θυγατρικές και άλλα υποκαταστήματα. Αυτό αναφέρεται κυρίως στο εσωτερικό σύστημα αρχείων έτοιμης έκθεση πολιτικής μας για να αποφύγει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και για να αυξηθεί την επιχείρηση από κοινού.

 

Για να συμμορφωθεί με τους εφαρμόσιμους νόμους ή να αποκριθεί στις έγκυρες νομικές διαδικασίες, η αναλογική επιχείρηση μπορεί επίσης να αποκαλύψει τα προσωπικά στοιχεία σας στην επιβολή νόμου ή άλλα κυβερνητικά πρακτορεία. Εάν περιλαμβανόμαστε σε μια αναδόμηση, τη συγχώνευση & την απόκτηση, ή μια δίκη πτώχευσης ή εκκαθάρισης σε μια χορηγημένη δικαιοδοσία, τα προσωπικά στοιχεία σας μπορούν να αποκαλυφθούν σχετικά με τη συναλλαγή. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας όταν κατάλληλος, παραδείγματος χάριν, να εκτελέσουμε τις όρους, όταν πιστεύουμε την κοινοποίηση είμαστε απαραίτητοι ή κατάλληλοι για να αποτρέψουμε τη φυσική ζημιά ή τη οικονομική απώλεια, ή όταν είναι σχετικά με μια έρευνα για την πιθανή ή πραγματική παράνομη δραστηριότητα.

 

 

3. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας

 

 

Η ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας είναι μεγάλου σημαντικού σε μας. Χρησιμοποιούμε κατάλληλο φυσικό, τη διαχείριση, και τα τεχνικά μέτρα για να προστατεύσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας από την αναρμόδια πρόσβαση, την κοινοποίηση, τη χρήση, την τροποποίηση, τη ζημία, ή την απώλεια. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε τις κρυπτογραφικές τεχνολογίες για την εμπιστευτικότητα στοιχείων, τους μηχανισμούς προστασίας για να αποτρέψουμε τις επιθέσεις, και τους μηχανισμούς ελέγχου προσπέλασης για να επιτρέψουμε μόνο την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας. Παρέχουμε επίσης την κατάρτιση στην προστασία ασφάλειας και μυστικότητας για τους υπαλλήλους να βελτιώσουμε την πληροφόρηση προσωπικής προστασίας δεδομένων τους. Η αναλογική επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην προστασία των προσωπικών στοιχείων σας εντούτοις, παρακαλώ σημειώστε ότι κανένα μέτρο ασφάλειας δεν είναι τέλειο.

 

Δεν θα διατηρήσουμε τη προσωπική πληροφορία σας για πλέον από είναι απαραίτητος για τους λόγους που δηλώνονται σε αυτήν την πολιτική, εκτός αν ειδάλλως να επεκτείνει την περίοδο διατήρησης απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η περίοδος αποθήκευσης στοιχείων μπορεί να ποικίλει με το σενάριο, το προϊόν, και την υπηρεσία. Τα πρότυπα χρησιμοποιούμε για να καθορίσουμε ότι η περίοδος διατήρησης είναι η ακόλουθη: ο χρόνος που απαιτείται για να διατηρήσει τα προσωπικά στοιχεία για να εκπληρώσει τους επιχειρησιακούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της παροχής των προϊόντων και των υπηρεσιών διατήρηση των αντίστοιχων αρχείων συναλλαγής και επιχειρήσεων έλεγχος και βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών εξασφάλιση της ασφάλειας των συστημάτων, των προϊόντων, και των υπηρεσιών χειρισμός των πιθανών ερωτήσεων χρηστών ή των καταγγελιών και των προβλημάτων εντόπισης εάν ο χρήστης συμφωνεί με μια περίοδο πιό μακροχρόνιας διατήρησης και εάν οι νόμοι, οι συμβάσεις, και άλλες ισοδυναμίες έχουν τις ειδικές απαιτήσεις για τη διατήρηση στοιχείων κ.λπ.

 

4. Προμηθευτές τρίτου και οι υπηρεσίες τους

 

Για να εξασφαλίσετε μια θετική εμπειρία χρηστών, μπορείτε επίσης να λάβετε τις συνδέσεις περιεχομένου ή Ιστού από τους τρίτους εκτός από το ανάλογο και τους συνεργάτες της («τρίτοι»). Όπως αναφέραμε πριν, ο τρίτος μπορεί συμπεριλαμβάνων αλλά μην περιορισμένος στις διοικητικές μέριμνες τον προμηθευτή, αποστολέας φορτίου. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τέτοιους τρίτους, αλλά μπορείτε να επιλέξετε εάν για να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις, δείτε το περιεχόμενο ή/και έχετε πρόσβαση στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους τρίτους.

 

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις πρακτικές μυστικότητας και τις πολιτικές προστασίας δεδομένων των τρίτων που δεν υπόκεινται σε αυτήν την πολιτική. Όταν υποβάλλετε τη προσωπική πληροφορία σε έναν τέτοιο τρίτο, που διαβάζεται παρακαλώ και αναφέρεστε στην πολιτική προστασίας μυστικότητας του τρίτου.

 

5. Αναπροσαρμογές σε αυτήν την πολιτική

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε αυτήν την πολιτική ανά πάσα στιγμή. Θα απελευθερώσουμε την πιό πρόσφατη πολιτική μυστικότητας σε αυτήν την σελίδα για οποιεσδήποτε αλλαγές. Εάν οι σημαντικές αλλαγές γίνονται στην πολιτική μυστικότητας, μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε μέσω των διαφορετικών καναλιών, παραδείγματος χάριν, που ταχυδρομούν μια ανακοίνωση για τον ιστοχώρο μας ή που στέλνουν σας την άμεση ανακοίνωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

6. Πώς να μας έρθει σε επαφή με

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχετικά με τη μυστικότητα καταγγελίες ή ζητήματα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο.

 

Όπου το προσωπικό στοιχείο σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από μας σύμφωνα με αυτήν την πολιτική μυστικότητας, θα ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, επαφές που, παρέχετε σε σας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.