Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα προϊόντα μας έχουν λάβει τις σφαιρικές εγκρίσεις συμπεριλαμβανομένου UL, CUL, TUV/GS, EMS, CE, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, PSE, τα προϊόντα σημαδιών SAA & Gost… etcOur έχουν λάβει τις σφαιρικές εγκρίσεις συμπεριλαμβανομένου του σημαδιού UL, CUL, TUV/GS, EMS, CE, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, PSE, SAA & Gost… κ.λπ.

Η αναλογική δύναμη ηλεκτρονική είναι εξειδικευμένη στη μιας στάσης λύση OEM/ODM για τους προσαρμοστές ΣΥΝΕΧΟΎΣ δύναμης εναλλασσόμενου ρεύματος, τους φορτιστές μπαταριών USB λίθιου και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής με την ΕΕ, ΗΠΑ και σφαιρικό πιστοποιητικό ασφάλειας, VI ενεργειακή αποδοτικότητα και RoHS, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, συμμόρφωση PAHS, που χρησιμοποιείται ευρέως στις μικρές συσκευές οικιακών σπιτιών, οδήγησαν το φωτισμό, τα προϊόντα επικοινωνίας ΤΠ και AV, τις συσκευές ομορφιάς & τις καταναλωτικές ηλεκτρονικές βιομηχανίες κ.λπ.

 

Από ιδρυμένος το 2017, εμμένουμε αυστηρά στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO 9001:2008. Η περιοχή εγκαταστάσεων κατασκευής είναι 12.000 τετραγωνικά μέτρα και η ετήσια ικανότητα παραγωγής υπερβαίνει 21.000.000 PCS.We έχει περισσότερους από 40 μηχανικούς Ε&Α και 100 διοικητικά προσωπικά, και 420 υπαλλήλους στη γραμμή παραγωγής.

 

Με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις περιεκτικές υπηρεσίες, οι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΙ προσαρμοστές & οι φορτιστές μετατροπής χαιρετίζονται παγκόσμιος χάρι στην πιστοποίηση ασφάλειας που εγκρίνεται από GS/UKCA/CE/UL/CCC/CQC/SAA/PSE/KC/ICBR/BSMI.etc τα διεθνή πιστοποιητικά ασφάλειας. Οι ομάδες πελατών μας που καλύπτουν πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπερίληψη αλλά όχι όριο στις γνωστές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων όπως ο καρχαρίας, invitop, Wilit, Interplus, ELECTROLUX, το LG, η Panasonic, Haier, Midea, όπως οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, το καθαρίζοντας ρομπότ πατωμάτων, το καθαρίζοντας ρομπότ παραθύρων, οι εξαγνιστές αέρα, οι αποξηραντές, οι υγραντές, ο εγχώριος ηλεκτρικός διασκορπιστής, οι δολοφόνοι κουνουπιών, ο επιτραπέζιος λαμπτήρας, ο φωτισμός, το κιβώτιο TV STB, τα δώρα, κ.λπ.

 

Οι προσαρμοστές μας αναγνωρίζονται καλά και εγκωμιάζονται από τους καταναλωτές ειδικά στην ΕΕ, τις ΗΠΑ Ιαπωνία και την αγορά της Κορέας. Το 2019, ο κύκλος εργασιών υπερβαίνει 100 το μερίδιο εξαγωγής εκατομμύριο Yuan.The αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, στο έτος 2021, επιχειρησιακοί απολογισμός εξαγωγής γιατί περισσότερο από τα προϊόντα 30%.Our είναι δημοφιλή στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νότια Κορέα και άλλες χώρες.

 

 

Σαν εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της «ομάδας Dongguan Gangqi», εμμένουμε στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της διαφοροποίησης, την ανάπτυξη βαρελακιών, και τη λειτουργία ομάδας. Η αναλογική Co. ηλεκτρονικής δύναμης Dongguan, ΕΠΕ ακολουθεί την επιχειρησιακή αρχή «του πελάτη πρώτα, της ποιότητας πρώτα, της μόνιμης απόδοσης, της καινοτομίας και της αλλαγής, και της περιεκτικής υπηρεσίας» προωθεί την ποιοτική έννοια του «περιεκτικού ποιοτικού ελέγχου, της γενναίας καινοτομίας, της ποιότητας πρώτα, και του πελάτη πρώτα» υιοθετεί το προηγμένο διοικητικό πρότυπο, καθιερώνει ένα σύστημα ευθύνης που χτίζει τις πλήρεις μετα ευθύνες. Όλοι οι υπάλληλοι είναι ενωμένοι, τολμηροί, και προωθώντας με τη The Times. Ενεργά καταλαβαίνοντας τις απαιτήσεις αγοράς και πελατών, συνεχίζουμε να απορροφάμε και να κυριαρχούμε τις νέες τεχνολογίες και τις έννοιες έχουμε κερδίσει την αναγνώριση των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και της τέλειας υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Ο πολλαπλασιασμός δίνει περισσότερη προσοχή στην καλλιέργεια της ποιότητας των υπαλλήλων και της διαμόρφωσης της ποιοτικής συνειδητοποίησης. Επιτυγχάνοντας τη ικανοποίηση πελατών, προσπαθούμε επίσης να υπερβούμε τις προσδοκίες πελατών.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον μια κοινή και μακροπρόθεσμη συνεταιριστική συνεργασία με σας!

 

Τα προϊόντα μας έχουν λάβει τις σφαιρικές εγκρίσεις συμπεριλαμβανομένου του σημαδιού UL, CUL, TUV/GS, EMS, CE, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, PSE, SAA & Gost… κ.λπ.

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2004,

 Η «ομάδα Gangqi» 

  

Since2004, η ομάδα μας έχει πετύχει στην κατανόηση των αναγκών της βιομηχανίας & τη δημιουργία της αξιόπιστης δύναμης

προσαρμοστές, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δαπάνες για να τους εξυπηρετήσει όλες. Παράδοση των καλύτερων λύσεων στο σχέδιό σας,

προκλήσεις κατασκευής και υποστήριξης.

 

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

2017,

Εργοστάσιο που ιδρύεται αναλογικό

 

Έγινε υποκατάστημα της «ομάδας Gangqi»

Ετήσιος κύκλος εργασιών 5000,0000RMB

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

2018,

Πέρασμα ISO9001: 2015
Γραμμή παραγωγής που αυξάνεται από 2 σε 4

Ετήσιος κύκλος εργασιών 8000,0000RMB

 

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

2019,
Κύριος 11 καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Ετήσιος κύκλος εργασιών 13000,0000RMB

 

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

2020,

Εγκαταστάσεις εργοστασίων που επεκτείνονται σε 12000 ㎡

Τμήμα Ε&Α & εξεταστικό κέντρο που ιδρύονται

Γραμμή παραγωγής που αυξάνεται από 4 σε 8

Ετήσιος κύκλος εργασιών 18000,0000RMB

 

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

2021
Χορηγημένο πιστοποιητικό της υψηλής και νέας τεχνολογικής επιχείρησης

Αποκτηθε'ν ISO14001

Αποκτηθείσα τυποποιημένη πιστοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας

Η αναλογική δύναμη ηλεκτρονική γίνεται μια πλήρης γνωμοδότηση σχεδίου & ανάπτυξης προϊόντων υπηρεσιών.

Ετήσιος κύκλος εργασιών 23000,0000RMB

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Ανάλογο ή ODM

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500

Ετήσιες πωλήσεις : 30 million-40 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

invitop: bona Robot

Wilit: coayu

TXcube: Interplus

iHome: Wistrong

Haier: Midea

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Analog Power Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις