Αρχική Σελίδα Νέα

Νέα έναρξη της τεχνολογίας GME το 2018

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
«Δεν είναι τόσο μεγάλο μέρος για τα δολάρια ή πόσο κόστισε σε μερικούς χρόνους. Είναι για την ευελιξία επίσης. Κοιτάζω προς τα εμπρός για τις πολλές διαταγές μου να έρθω.»

—— Jonathan Tan

«Η πετυχημένη ιστορία μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς σας, χάρι σε όλο GME " από το Erwin από τη Γαλλία, μετά από περισσότερο από 10 έτη συνεργασίας.

—— Erwin Beškovnik

«Apprciate τόσο μεγάλο μέρος της exllent εργασίας σας για αυτό το νέο πρόγραμμα, εμείς αγγιζόμαστε έτσι από την εύκαμπτη δυνατότητά σας από στο produduction.»

—— Νανσύ Μίλερ

«Θα ψάξω μόνο GME μόλις χρειαστούμε τους προσαρμοστές από τώρα και στο εξής.» από Mokoto από Japan.After που επισκέπτεται το εργοστάσιό μας, είπε στις πωλήσεις μας.

—— Mokoto Takeoka

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Νέα έναρξη της τεχνολογίας GME το 2018

        Μετά από το θερμό μακροχρόνιο κινεζικό φεστιβάλ ανοίξεων, το προσωπικό της τεχνολογίας GME έχει έρθει πίσω να εργαστεί από τις 26 Φεβρουαρίου.  Είχαμε το μεγάλους χρόνο και το υπόλοιπο στις διακοπές, και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε ένα νέο ακμάζον έτος. 

 

       Στο νέο έτος, η ομάδα Ε&Α μας αφιερώθηκε στη νέα ανάπτυξη προϊόντος. Για να συμβαδίσουμε με την ανάπτυξη φορτιστών, αναπτύσσουμε τον ασύρματο φορτιστή Qi. Το νέο προϊόν θα βγεί αυτήν την άνοιξη. 

 

      Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε υψηλό - ποιοτικοί προσαρμοστές και υπηρεσία στους πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες μας.  Και ελπίζουμε ειλικρινά να λάβουμε οποιαδήποτε έρευνα για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος σε όλο τον κόσμο.

 

Χρόνος μπαρ : 2018-03-02 11:06:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gme Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina

Τηλ.:: 86-755-27145466-8820

Φαξ: 86-755-29718257

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)