Αρχική Σελίδα

Gme Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
«Δεν είναι τόσο μεγάλο μέρος για τα δολάρια ή πόσο κόστισε σε μερικούς χρόνους. Είναι για την ευελιξία επίσης. Κοιτάζω προς τα εμπρός για τις πολλές διαταγές μου να έρθω.»

—— Jonathan Tan

«Η πετυχημένη ιστορία μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς σας, χάρι σε όλο GME " από το Erwin από τη Γαλλία, μετά από περισσότερο από 10 έτη συνεργασίας.

—— Erwin Beškovnik

«Apprciate τόσο μεγάλο μέρος της exllent εργασίας σας για αυτό το νέο πρόγραμμα, εμείς αγγιζόμαστε έτσι από την εύκαμπτη δυνατότητά σας από στο produduction.»

—— Νανσύ Μίλερ

«Θα ψάξω μόνο GME μόλις χρειαστούμε τους προσαρμοστές από τώρα και στο εξής.» από Mokoto από Japan.After που επισκέπτεται το εργοστάσιό μας, είπε στις πωλήσεις μας.

—— Mokoto Takeoka

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Υπάρχουν 390 εργαζόμενοι στις γραμμές παραγωγής που διανέμονται σε 2 πατώματα.

  Έχουμε τον αυστηρό έλεγχο σε κάθε σύνδεση και ελέγχουμε μετά από κάθε μέρος καθώς επίσης και προτού να παραδώσουμε τα προϊόντα στον πελάτη μας.

  Gme Technology Co., Ltd.Gme Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Ποιο είδος προϊόντων cOem και ODM μπορούμε να παρέχουμε;

  Η Co. τεχνολογίας GME, ΕΠΕ από την Κίνα είναι ο προμηθευτής των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής που ιδρύθηκε από GME από την Ταϊβάν το 2001. Ο πρώτος στόχος επιμένει στην παροχή όλων των ειδών προϊόντων για να εκπληρώσει τις ανάγκες πελατών. Μπορούμε να προσφέρουμε τα ακόλουθα προϊόντα στους πελάτες μας:

  1. Τέλειο προϊόν που σχεδιάζει για να εκπληρώσει τις διαφορετικές ανάγκες πελατών.
  2. Τα προϊόντα μας υποστηρίζουν την τάση μεταξύ 100-240V, τα οποία είναι κατάλληλα για τις gobal περιοχές
  3. Όλα τα προϊόντα που GME πρέπει να λάβει τις πιστοποιήσεις και μετά από τους κανονισμούς ασφάλειας, καθώς επίσης και την ακριβή ποιοτική διαχείριση.Gme Technology Co., Ltd.
 • Ε & Α

    Τεχνική υποστήριξη έχουμε υπερηφανευθεί πάντα την εύκαμπτη ικανότητα κατασκευής μας, που πραγματοποιείται για από μια ομάδα «Ε&Α» των ειδικευμένων και δεσμευμένων υπαλλήλων. Για να κρατήσει μπροστά, η επιχείρηση αυξάνει συνεχώς τεχνολογικών και την ικανότητά της έρευνας και ανάπτυξης με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας στη διαδικασία παραγωγής για να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα των προϊόντων και την επέκταση του επιπέδου τεχνολογίας προϊόντων. 

  Gme Technology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Gme Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina

Τηλ.:: 86-755-27145466-8820

Φαξ: 86-755-29718257

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)