Αρχική Σελίδα Νέα

120W παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τρόπου μετατροπής--Νέο προϊόν για το 2018

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οικουμενική AC DC Adapters για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
«Δεν είναι τόσο μεγάλο μέρος για τα δολάρια ή πόσο κόστισε σε μερικούς χρόνους. Είναι για την ευελιξία επίσης. Κοιτάζω προς τα εμπρός για τις πολλές διαταγές μου να έρθω.»

—— Jonathan Tan

«Η πετυχημένη ιστορία μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς σας, χάρι σε όλο GME " από το Erwin από τη Γαλλία, μετά από περισσότερο από 10 έτη συνεργασίας.

—— Erwin Beškovnik

«Apprciate τόσο μεγάλο μέρος της exllent εργασίας σας για αυτό το νέο πρόγραμμα, εμείς αγγιζόμαστε έτσι από την εύκαμπτη δυνατότητά σας από στο produduction.»

—— Νανσύ Μίλερ

«Θα ψάξω μόνο GME μόλις χρειαστούμε τους προσαρμοστές από τώρα και στο εξής.» από Mokoto από Japan.After που επισκέπτεται το εργοστάσιό μας, είπε στις πωλήσεις μας.

—— Mokoto Takeoka

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

120W παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τρόπου μετατροπής--Νέο προϊόν για το 2018

 

Στις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα Ε&Α μας έχει αφιερωθεί στη νέα ανάπτυξη προϊόντος, και ένα νέο προϊόν βγήκε. Αυτή είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κώδικα μετατροπής υπολογιστών γραφείου 120w. 

 

Αυτή η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει περάσει το CE, την πιστοποίηση της FCC, και την περασμένη δοκιμαστική παραγωγή. Τώρα οι πελάτες μας έχουν διατάξει από μας και το νέο στοιχείο είναι στη μαζική παραγωγή. 

 

Η αποδοτικότητα φθάνει στο DOE VI, είναι άνω των 90%. Όλα τα υλικά είναι από τοπ 500 προμηθευτές στο εξωτερικό. 

 

Στην παραγωγή, έχουμε ελέγξει αυστηρά την ποιότητα από την πρώτη ύλη στην τελική συσκευασία. Η δοκιμή γεια-δοχείων, η δοκιμή απομόνωσης, η δοκιμή δόνησης, η δοκιμή εμφάνισης, η δοκιμή καψίματος, κ.λπ., έχουν γίνει με πάνω από 22 διαδικασίες συγκέντρωσης. 

 

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να είναι ευρέως usedly στις συσκευές ΤΠ, τα ακουστικά και ραδιο προϊόντα, τα φω'τα των οδηγήσεων και άλλες συσκευές που χρειάζονται την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. 

 

Χρόνος μπαρ : 2018-01-29 10:31:25 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Gme Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina

Τηλ.:: 86-755-27145466-8820

Φαξ: 86-755-29718257

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)